2024-08-29

Kul på hjul

Lördag 7 september är det en riktig familjedag i Dackestupet då är det dags för det årligt återkommande evenemanget Kul på hjul arrangerat av Hjortens CC.

Givetvis är cykling i fokus, men toppstugan är öppen med servering av våfflor med mera, dessutom grillas det korv. Själva cyklingen är anpassa efter kunskapsnivå och det är för stort sett alla åldrar. För de allra minsta finns Dacketrampet Kids, en bana som är 600 meter lång, alla får medalj och belöning, föräldrar får gärna även springa med sina barn. För de 9-12 år erbjuds en bana på 2,5 kilometer, även här blir det medalj och belöning till alla deltagare. För de 13 år och uppåt finns det två andra lopp att välja på, både längre och mer utmanande. Det blir även liftburen cykling under eftermiddagen, alla loppen är gratis att vara med i, men den liftburna cyklingen kostar en liten slant. Bredvid caféet och korvgrillning finns även en teknikbana som man kan testa på. Så allt är klart för en familjedag i Dackestupet.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår