2024-09-26

BYGGNADSVÅRD I FOKUS

När Bygg & Handel i Virserum i startade om i vintras var inte bara syftet att behålla en byggmarknad på orten. Här skulle också Lignarium som har samma ägare flytta in i lokalerna. –Allt börjar så smått falla på plats och vi har påbörjat flytten hit, säger Johan. I dagarna har också kontrakt skrivits med Nordsjöfärg vilket kommer att göra nya Bygg & Handel till en komplett färgbutik.

Efterhand har hyllorna i butiken fyllts på och trälagret är nu lika välfyllt som tidigare.
–Vi har ju det ordinära trä och listsortimentet men med en extra dragning åt byggnadsvård, förklarar Johan. Tillexempel har vi tagit in Hunton Träfiberisolering i sortimentet.
Tack vare flytten av maskiner kommer fler tjänster att finnas tillgängliga för kunderna.
–Det går att få hjälp med sågning till en rimlig peng här på plats, säger Johan, även glas finns på lager och kan skäras.

NY FÄRGHANDEL

Ett stort sortiment av linoljefärg, pigment och möjlighet att välja olika äggoljetemprakulörer präglar några av butikens hyllor. Här finns också klassiker som Falu rödfärg och olika tjäror.
–Där har vi ett brett sortiment och kunskap om hur det används, säger Johan.
Till detta kompletteras nu färgsortimentet med Nordsjöfärg som då gör butiken heltäckande när det gäller färg.
–Det blir färgblandare och en bra bredd på färgsortimentet, säger Johan, vi blir helt enkelt ortens nya färghandel.

NYANSTÄLLER

Efter knapp ett halvår med nya Bygg & Handel ser allt väldigt positivt ut.
–Vi anställer en person som skall sköta mycket administrativt men även hjälpa till i butiken, berättar Johan.
Så nu växer ett nytt koncept fram som väver samman en traditionell bygghandel med ett byggnadsvårdskoncept i både sortiment och kunskap.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår